Wat wil je weten?

Wij zijn een uitgeverij die gepersonaliseerde sprookjes voor kinderen maken.Wat betekent het als een sprookje gepersonaliseerd is? Dit betekent dat het kind de ware held van het boek wordt. Dit is een boek over jouw kind. Elke illustratie bevat zijn/haar gezicht en de naam van jouw kind is de naam van de hoofdpersoon. We werken met een drukkerij dat boeken met een harde kaft afdrukt. Onze boeken zijn verkrijgbaar in drie talen: Nederlands, Engels, Pools en Duits . Onze winkelmascotte is Leeuw Justin. Je vindt Justin in elk boek.  Kinderen raken makkelijker betrokken bij een verhaal als het personage hen bekend is. Daarom is in onze sprookjes uw kind de held van het verhaal en staat zijn gezicht op de bladzijden van het boek. Een sprookje over uw kind zal uw kind helpen om te leren en de wereld beter te begrijpen. Het is ook een geweldig cadeau en aandenken voor ouders. Uniek Boek biedt naast leuke voorleesverhalen voor kinderen ook educatieve sprookjes aan. Onze boeken zijn getekend in verschillende stijlen, zodat iedereen wel iets kan vinden. 

De verbeelding van een kind kent geen grenzen. Alles is een verhaal en een spel waarin het kind een superheld of zijn favoriet sprookjesfiguur speelt. Het leven doordringt het verhaal en vice versa. Bij UniekBoek creëren we een unieke wereld voor kinderen waarin zij kunnen meedoen en de hoofdpersonen zijn. Met onze boeken willen we de nieuwsgierigheid, verbeelding en gevoeligheid van kinderen ontwikkelen. Wij willen dat boeken kinderen in elke fase van hun leven vergezellen en dat ze langer bij hen blijven.

We weten dat je helemaal in sprookjes kunt opgaan. Dankzij gepersonaliseerde sprookjes ervaart een kind wat uniek en buitengewoon is in hem of haar. Wij willen dat boeken voor kinderen een alternatief zijn voor tekenfilms, tablets of computerspelletjes. Wij geloven dat een kind in boeken iets unieks kan vinden dat nergens anders te vinden is. Ze bevorderen de ontwikkeling van de verbeelding en liefde voor lezen.  Het gebruik van de naam van het kind in een boek maakt het meer betrokken bij het verhaal, zodat het intensiever beleeft en ervaart, en een aandachtiger en meer betrokken lezer wordt.

Vergroot gevoeligheid en zelfvertrouwen Een kind voelt zich zekerder als het ongewone avonturen beleeft in een boek. Boeken vestigen de aandacht op het feit dat alles om ons heen belangrijk en ongewoon kan zijn.Ze engageren en versterken waarden door middel van korte en intelligente verhalen ervaart het kind welke waarden belangrijk zijn in het leven en dat het altijd goed is om open en behulpzaam te zijn. 

 

Wij zijn een uitgeverij die gepersonaliseerde sprookjes voor kinderen maken.Wat betekent het als een sprookje gepersonaliseerd is? Dit betekent dat het kind de ware held van het boek wordt. Dit is een boek over jouw kind. Elke illustratie bevat zijn/haar gezicht en de naam van jouw kind is de naam van de hoofdpersoon. We werken met een drukkerij dat boeken met een harde kaft afdrukt. Onze boeken zijn verkrijgbaar in drie talen: Nederlands, Engels en Pools. Onze winkelmascotte is Leeuw Justin. Je vindt Justin in elk boek. Kinderen raken makkelijker betrokken bij een verhaal als het personage hen bekend is. Daarom is in onze sprookjes uw kind de held van het verhaal en staat zijn gezicht op de bladzijden van het boek. Een sprookje over uw kind zal uw kind helpen om te leren en de wereld beter te begrijpen. Het is ook een geweldig cadeau en aandenken voor ouders. Uniek Boek biedt naast leuke voorleesverhalen voor kinderen ook educatieve sprookjes aan. Onze boeken zijn getekend in verschillende stijlen, zodat iedereen wel iets kan vinden.

De verbeelding van een kind kent geen grenzen. Alles is een verhaal en een spel waarin het kind een superheld of zijn favoriet sprookjesfiguur speelt. Het leven doordringt het verhaal en vice versa. Bij UniekBoek creëren we een unieke wereld voor kinderen waarin zij kunnen meedoen en de hoofdpersonen zijn.

Met onze boeken willen we de nieuwsgierigheid, verbeelding en gevoeligheid van kinderen ontwikkelen. Wij willen dat boeken kinderen in elke fase van hun leven vergezellen en dat ze langer bij hen blijven.

We weten dat je helemaal in sprookjes kunt opgaan. Dankzij gepersonaliseerde sprookjes ervaart een kind wat uniek en buitengewoon is in hem of haar. Wij willen dat boeken voor kinderen een alternatief zijn voor tekenfilms, tablets of computerspelletjes. Wij geloven dat een kind in boeken iets unieks kan vinden dat nergens anders te vinden is.

Ze bevorderen de ontwikkeling van de verbeelding en liefde voor lezen.

Het gebruik van de naam van het kind in een boek maakt het meer betrokken bij het verhaal, zodat het intensiever beleeft en ervaart, en een aandachtiger en meer betrokken lezer wordt.

Vergroot gevoeligheid en zelfvertrouwen

Een kind voelt zich zekerder als het ongewone avonturen beleeft in een boek. Boeken vestigen de aandacht op het feit dat alles om ons heen belangrijk en ongewoon kan zijn.

Ze engageren en versterken waarden

Door middel van korte en intelligente verhalen ervaart het kind welke waarden belangrijk zijn in het leven en dat het altijd goed is om open en behulpzaam te zijn.

Vlog ons op: 
Facebook

Klantservice: 
Contact
Betalen
Veelgestelde vragen voorschriften
Voorschriften
Aanmelden nieuwsbrief